Onze oprichter Jan de Graaf begon met een eigen marktkraam waaruit hij
bakkersproducten verkocht. Maar zijn verhaal begint pas echt als hij in 1979 een eigen
bakkerij overneemt: Bakkerij ’t Stoepje. Zijn prachtige en onderscheidende producten
werden langzaam een begrip op de markt van Spakenburg en andere marktondernemers
toonden interesse om zijn brood en banket op andere markten te verkopen.
De bakkersproducten van Jan waren zo’n succes dat iedereen inmiddels waarschijnlijk wel
eens een of meerdere van zijn producten heeft geproefd. In heel Nederland verkopen we
inmiddels op meer dan zeshonderd markten onze koek en ons brood en banket.
Maar we doen meer. Met ons kwaliteitsmerk Le Perron hebben we eigen winkels en liggen
we met onze producten op diverse to-go locaties en in winkels. Daarnaast leveren we
maatwerk in bakkersproducten.
Dankzij onze bakkerij en onze biologische bakkerij kunnen we maatwerk leveren voor
private label of bijvoorbeeld een compleet horecaconcept. De vertrouwde kwaliteit van
Market Food Group, flexibel en op maat. Uit liefde voor het bakkersvak.